woensdag 11 mei 2016

liefde of Liefde


Wanneer een Ziel eraan toe is het Hart ertoe te bewegen zich te openen, zullen de ervaringen voor deze opening binnen rollen. Het is en blijft echter een keuze of men de boodschap die de ervaring aanreikt tot zich neemt oftewel herkent, of niet. Maar als de Ziel het besluit heeft genomen zal het kloppen op de deur van het Hart blijven aanhouden. Net zo lang tot het Hart, uit pure nieuwsgierigheid op een kiertje gaat staan en er naar binnen gegluurd kan worden. Alleen blijft het een keuze. Maar alles wat men tot nog toe op het pad van het leven heeft gemeesterd, kan niet weer ont-meesterd worden, met andere woorden, er is geen weg terug. Herinneringen blijven nadat ze her-innert zijn.
Dus de Ziel blijft kloppen tot de deur verder geopent word. En een prachtig helder wit Licht word zichtbaar, vermengd met herkenning en Onvoorwaardelijke Liefde. En naarmate men zich meer gaat thuis voelen in de her-kenning, zal men het nodig hebben er meer van tot zich te nemen. Men krijgt hemelse honger en heeft steeds meer behoefte aan meer.
Ook brengt dit onzekerheid, vrees, weerstand en allerlei andere emoties met zich mee, een soort van teveel eten van iets, dus indigestie. Pas op de plaats en verstilling is dan de beste optie. Er zijn zoveel fases in dit hele proces en weet je, omdat jou pad uniek is, ga jij de hordes nemen vanuit jou kunnen en kun jij bepalen wanneer je wel en wanneer je niet iets tot je neemt. En je hebt in je Hart, als je daar bent, alle hulp vanuit het Licht en er word onvoorwaardelijk van je gehouden. Is dat niet mooi? En na een bezoek aan je Hart, zal je de wereld anders gaan ervaren en je zult weten, dat alles goed is zoals het is.
De wereld verandert niet maar jou visie op de wereld verandert. En alles wat er in je buiten leven gebeurt, gaat veel soepeler, want je vertrouwen groeit. Van elk bezoek aan je Hart neem je eenstukje eeuwigheid mee en dat is het mooiste dat jij jezelf kunt geven, ik wens het je toe en nodig je uit,

In Liefde,    Martha