woensdag 6 juli 2016

In den beginne 8



Lieve ogen die dit lezen,

Wat is er nog meer nodig om jou te overtuigen van je Heiligheid? Jij bent in Mij en IK ben in jou! Jij bent naar mijn evenbeeld geschapen. Dat betekent dat je alles kunt wat Ik ook kan en alles hebt aan eigenschappen die Ik ook heb.

Alleen, het geloof in jezelf (verloren in de illusie) is zo klein dat je dit (nog) niet bevatten kunt. Maar dat wil niet zeggen dat het geen Waarheid is.
Jij bent bezig uit het dal omhoog te kruipen, wat helemaal geen dal IS.

Hoe sterk is jouw gedachtekracht dat jij jezelf hebt weten te overtuigen van de echtheid van de illusie. Heb je daar wel eens over nagedacht?

Mijn lieve kind, als jij in staat bent de illusie werkelijkheid voor je te laten zijn, dan ben je met dezelfde gedachtekracht in staat je de Eeuwigheid, je thuis, te her-inneren.

Ik ben maar een gedachte van jou verwijderd en het is maar een gedachte en een gedachte kan veranderd worden. Je kunt me aanraken met je gedachten, door je te focussen op de Liefde in je Hart. 

En elke keer, lief kind, als jij dat doet, breng jij de Eeuwigheid een stukje dichterbij. Ze is er al, maar word steeds meer her-innert.

Ook in je Liefdevolle interacties met je medereiziger, die je vol Liefde de hand reikt, zonder oordeel, zonder preken of discussie, komen jij en je medereiziger dichterbij.

Vol bewondering bezie Ik de Kracht waarmee jij al je deeltjes stuk voor stuk bij jouw Eenheid insluit.

Ik zie hoe jij worstelt met jezelf om alles te laten gaan waar je niets meer aan hebt omdat het jou niet langer dient. En omdat het geen fundament heeft van Onvoorwaardelijke Liefde. Je mag de controle laten gaan, zoek de stilte op en dank, dank, dank voor alle hulp die jou word gegeven..

Heb Lief, voel de vreugde van het Zijn in het moment, wees jezelf, vol overgave en vol vertrouwen en DAN weet je zeker:

Alles is goed in mijn wereld.

De Schepper van Al Wat Is