zondag 17 juli 2016

Feestboek



Lieve Hart en Lichtfamilie,

Als ik in mijn dagelijkse leven mensen ontmoet, dan voel ik ze. Dat gaat vanzelf, omdat ik in mijn Hart woon.

Zo ook met feestboek, ik voel met mijn Hart en kan dan d.m.v. de plaatjes en andere dingen die gedeeld worden voelen waar mijn medereiziger staat.

Omdat ik in mijn Hart ben en ik weet dat mijn Hart altijd de waarheid weergeeft en mijn denken laat ik het dan vertalen. Blijf vervolgens in mijn Hart na deze vertaling van mijn denken, want ik weet dat anders mijn ego mij aanzet tot oordelen.

En dat is niet aan mij en ik kies er niet voor, want het zet mij in de illusie van tegenstellingen. En daar kies ik zeker niet voor.

Wat ik hiermee wil vertellen is het volgende en iedere medereiziger die dit leest kan, maar hoeft het niet, op eigen manier interpreteren. Want alles is goed en word niet geschreven vanuit oordeel, maar vanuit gevoel.

Heel vaak voel ik dat mijn medereizigers heel onzeker zijn en dit verbergen door zich op een manier te laten kennen, die ervoor zorgt, dat ze eigenlijk anoniem blijven. Dat is natuurlijk een keuze en die respecteer ik, maar ik zie het als erg jammer en zou graag zien dat deze medereizigers meer te durven laten zien van de geweldige Zielen die ze in feite zijn.

Dat delen, door jezelf open te stellen voelt misschien als een risico of welke reden iemand daar ook voor heeft. Maar je laten zien zoals je bent, waar je ook staat in het hele proces vergt moed en je krijgt er zoveel voor terug. Ik kan je verzekeren dat volledige Liefde het antwoord is op jouw openheid.

Dan voel ik ook heel veel verdriet, vaak stil verdriet en dan vertelt mijn Hart me dat het gaat om nog niet verwerkt oud zeer en dat leid vaak tot verwarring. Binnen in jezelf en dat laat je vasthouden aan iets bekends, wat jou weer tegen houd om verder te gaan.

Vaak zie ik termen voorbij komen als: “Het gaat nooit weg, al dat zeer, maar het word hopelijk minder”! Lieve medereiziger, het verdwijnt, geloof me, zodra jij daarin gaat geloven dat alles niet gebeurt om jou te pesten, maar iets aan te reiken, waar je van mag leren. En dat is iets moois om te weten, toch? Steek je hand uit en laat je helpen, jezelf te helpen.

Dat is het volgende, een goede therapeut doet de deur open en nodigt je uit erdoor te gaan, maar laat jou de keus en dan voel ik vaak dat men vanuit het Hart en alle goede bedoelingen zo graag wil helpen, maar dat simpele zinnetje vergeet. En dat is toch nooit jullie bedoeling, lieve medereizigers?

En dan voel ik nogal eens dat men ‘denkt’ nog veel te ‘moeten’ leren, nog dit en nog dat erbij, dan kan ik een ander precies vertellen hoe het zit.
Mis, lieve medereizigers, we hebben alle tools al in ons, meegekregen van de Schepper, die in ons woont. En het is je geboorterecht om dit te claimen. En natuurlijk mag je ervoor kiezen iets te leren of een bepaald boek over een bepaald iets te lezen, maar leren is van de illusie, niks mis mee, maar niet nodig. Ik heb vele, vele boeken gelezen en vele workshops gedaan enz. En waar ik nu sta, voel ik, dat het niet nodig was geweest, maar ben wel blij dat ik het gedaan heb. Maar alles heeft mij gebracht, waar ik nu sta. En ik weet dat ik de tools van de Schepper allemaal in me heb en ze zijn niet buiten me en voel dat ik al het geleerde helemaal niet nodig heb. Het blijft een keus en eigen verantwoordelijkheid.

Dan is er nog de liefde en de Liefde, wat een groot verschil. Liefde met een hoofdletter komt voort uit het Licht in ons Hart en de liefde met een kleine letter is egoïsme. Het staat voor afscheiding en apartheid en oordeel. Wat ik dan vaak voel, dat de Liefde voor sommige medereizigers nog niet helemaal het Hart is ingezakt. En lieve medereizigers, daar is niets mis mee. Het schept alleen onzekerheid, want ‘’iedereen’ laat dat zien, deze Liefde helemaal te doorvoelen. Via de geplaatste prachtige plaatjes, waardoor sommige medereizigers gaan denken dat er dan toch wel iets aan hen mankeert, want ze voelen het (nog) niet zo. Er is, lieve medereizigers, niets mis met jullie en laat dat maar zien en weten. Liefde is niet 24 uur per dag constant aanwezig in de wereld waarin we leven en we schommelen allemaal.

Je hebt niemand anders nodig dan jezelf om precies te weten wat voor jou het beste is in jouw leven. Geen ander, of welk mooi plaatje of verhaaltje kan je dat vertellen. Het kan je wel op een spoor zetten als het met je resoneert, als het je echt aanspreekt. We zijn allemaal bezig met dezelfde aardereis, ook ik.

Ik wens jullie allemaal veel Liefde vanuit het Licht en Kracht en Wijsheid die alleen het Hart kent,

Ik hou van jullie met heel mijn Hart mooie mensen

Vanuit Liefde……Martha