zondag 7 augustus 2016

Mijn Missie



Lieve mensen,

Wat ik nu ga schrijven wil ik graag met jullie delen.

Ik merk steeds vaker en meer dat mensen mij op een voetstuk plaatsen.
Zo voelt dat voor mij en dat voelt niet fijn en het is niet terecht.

Net als jullie allemaal heb ik voor mijn komst op aarde in deze tijd een contract getekend voor de vervulling van mijn missie op aarde.

Het heeft jaren en een heleboel leerervaringen gegeven die me gebracht hebben tot het punt waarop mij mijn missie duidelijk werd.

Mijn Ziel heeft me dit laten weten, maar niet voordat ik de lange weg gegaan had die ik blijkbaar had te gaan. Het was als het laten gaan van een heleboel beperkingen die ik mezelf opgelegd had, waarin velen zich zullen herkennen.

Uiteindelijk kwam ik terecht waar ik nu ben en dat is mijn thuis in mijn Hart, na vele omzwervingen.

En nadat mij mijn automatische Schrift is gegeven is dat uitgegroeid tot het ontvangen van boodschappen die ik mocht doorgeven.

Ik heb lang niet geloofd in mijzelf en gedacht dat ik dit alles verzon, maar ook dit bleek weerstand te zijn.

Nu weet ik waarom ik op aarde ben en wat mijn missie is.

Maar ik had het nodig eerst van mezelf te houden, want anders zou ik niet van anderen kunnen houden en ik dacht dat ik dat wel deed. Maar nee, ze lieten mij vanuit het Licht weten dat niet van jezelf houden betekent dat je afhankelijk bent van de goedkeuring en de Liefde van anderen.

Daar koos ik niet voor en met behulp van mijn (en ook jullie) familie vanuit het Licht heb ik geleerd van mezelf te houden in mijn Hart en daardoor verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven op aarde, maar ook voor mijn missie: ‘Liefde verspreiden op de manieren die mij aangeboden zouden worden’ een doorgeefluikje, zoals ik het zelf wel graag noem.
En dat mag ik doen vanuit mijn Hart thuis.

Maar natuurlijk woon ik, net als jullie op de aarde, maar ik ben niet van de aarde. Mijn huis waarin ik woon op aarde is mijn lichaam en het huis waarin ik leef op aarde is mijn illusie-huis. Een huis waarin ik samen met mij man een sfeer van vrede en Liefde en rust heb weten te brengen, waarin wij ons volkomen comfortabel, vredig en helemaal rustig en thuis voelen.

Jullie kennen het gezegde: ‘Zo binnen, zo buiten’! Binnen in mij is mijn thuis en van daaruit mag ik werken in de illusie, mijn boodschappen of wat mij maar gegeven word overbrengen. Daarna gaat alles weer dicht en zit ik in de veiligheid. En dat heb ik nodig om te doen wat ik doe.

Ik word beschermd in elk moment en ik heb het nodig mezelf te beschermen tegen de vervagende illusie en daarom woon ik in mijn Hart.

Ik kan mij niet permitteren om de illusie toe te laten, omdat mijn Hart vaak te ver open staat en omdat ik ook een medereiziger van jullie ben, pas ik op mezelf daar ver van te houden.

Dat betekent niet, dat ik niet meeleef, maar Vanuit mijn Hart Liefde stuur en Licht naar de gehele aarde en al haar inwoners in elk moment.

Maar dit maakt mij niet onfeilbaar, want in mijn gevoel van meeleven laat ik mij toch af en toe meeslepen vanuit enthousiasme. Dit laat boosheid toe en gefrustreerdheid en trekt ook mij de illusie in.

Maar gelukkig herken ik het snel en trek me dan weer terug in mijn Hart, waar mezelf vergeven een heel belangrijk deel is van wat ik te doen heb.
En hierdoor kom ik dan weer in evenwicht en kan weer verder met waar ik voor gekomen ben.

Hopelijk kunnen jullie zien dat ik ook een medereiziger ben die zichzelf laat kwetsen en leegzuigen, waarvoor ik de volle verantwoording neem, want ik heb het toegelaten en mag daar weer van leren.

Vanuit mijn Hart zet ik regelmatig mijn raam open en stuur de boodschappen door die mij gegeven worden en laat alle lieve medereizigers in mijn leven weten dat ik er voor ze ben en van ze hou.

Maar als ik voel, dat er aan mij getrokken word, of er nog strijd zit, of nog veel onopgelost zeer, dan trek ik mij terug.

Ik hoef aan niemand anders verantwoording af te leggen dan aan mezelf en geloof me, dat doe ik regelmatig en ik doe mijn best om oordeel buiten mijn huis te houden.
Ik hou van mijn medereizigers en weet dat ieder op eigen unieke wijze de weg naar huis vinden zal,

In Liefde,    Martha