donderdag 1 september 2016

Overlevingsmechanisme



Het heeft diep bij mij doorgewerkt. De Verschillende blogs, die op FB gedeeld werden en ook van andere vormen van communicatie die naar mij toe kwam spraken van alle kanten over de diepste fragmentjes in ons celbewustzijn die door deze Nieuwe Maan naar boven zouden komen om geheeld te worden.

Ik werd wakker door de zoveelste zelfde vage droom over hokjes en nog eens hokjes waar ik allerlei vage dingen niet uit kon verwijderen. Een droom, die ik maar steeds niet begreep.

NU begreep ik dat ik het op me mocht laten inwerken, zonder het vast te pakken. Gewoon stil staan en kijken en voelen.

En ik ging in mijn gevoel terug in de tijd, eindeloos ver, naar dat diepe gevoel van overlevingsstrategie, die me, dacht ik, op de been hield en waardoor ik het gevoel kreeg dat ik mezelf beschermde.

Maar ik voelde dat deze overlevingsstrategie niet het begin was. Er Moest een begin zijn, waaruit deze strategie was ontstaan en mijn reis ging verder.

Ik voelde dat er een enorme pijn, verdriet, gekwetstheid, woede, frustratie en nog veel meer aan ten grondslag lag.

Ik mocht ervaren dat het de kern was waaruit de overlevingsstrategie was ontstaan, maar begreep nog steeds niet waarom?

Ineens bevond ik mij in het scheppingsverhaal bij Adam en Eva en mijn eerste gedachte die bij mij opkwam gaf mij een enorme schok.
Is mijn eerste incarnatie EVA of ADAM?

Toen ik deze schok een beetje kwijt begon te raken zag ik een rode draad, die vanuit Eva en ook Adam de ruimte inging en ik wist en begreep.

Of ik nu Adam of Eva ben geweest of niet, doet er niet toe, het is de rode draad die er vandaan komt en waar we ons, tijdens ons spel in de illusie, steeds aan hebben vast gehouden.
Adam en Eva zijn beide volledig Yin en Yang geschapen door de Schepper. Ieder in zich en samen Yin en Yang en ze waren in Eenheid volledig verbonden met de Schepper, als zijn evenbeeld.

Omdat ze volledig Yin en Yang waren, kwam de gedachte in Eenheid naar boven, hoe zou het zijn, zonder onze Vader te scheppen?

Het scheppingsverhaal is pas veel later geschreven en zie en voel en hoor met je Hart hoe dit WERKELIJK is ontstaan. De onwaarheid,
later in de bijbel verteld, Is een leugen ten voeten uit.

In het moment dat Adam en Eva deze gedachte in Eenheid hadden is de illusie ontstaan en heeft de Vader besloten, ze de illusie te laten spelen, maar ze zijn nooit echt bij Hem weggeweest. Het werd een spel.

Een overlevingsspel waaruit de overlevingsstrategie is ontstaan en de vergetelheid en de opsplitsing in deeltjes.

Het kan niet anders dan een spel zijn, want het is onmogelijk te bestaan zonder de Schepper. Onmogelijk! We zijn nooit en ook nu niet en zullen nooit buiten Zijn Liefdevolle omarming kunnen bestaan.

Ik heb mijn eigen gehele rode draad gezien en begrepen. En gevoeld dat ik vanuit deze overlevingsstrategie steeds opnieuw dat heb gecreƫerd, wat ik juist niet wilde, maar zag als een bevestiging dat mijn strategie toch wel goed was. De pijn en het verdriet enz. die eronder zat en eraan ten grondslag lag, lag er diep onder weggestopt.

En ik ging beseffen dat niet de Schepper, mijn Vader, mij in de steek gelaten had, maar ik het besluit had genomen zonder Hem verder te gaan. Waardoor dat wat Yin en Yang was, gesplitst werd in tweeledigheid.

En de Kracht die ik van mijn Vader, de Schepper, had meegekregen, net als alle andere gereedschap, tegen mij zelf had gebruikt. Omgekeerde, destructieve en tegen mij werkende Kracht met dezelfde power als wanneer die Kracht in Yin en Yang zou worden gebruikt.

En om dat niet te hoeven voelen, het eigen aandeel, en de eenzaamheid een beetje op te lossen, ziehier, dan maar het ego, die uiteindelijk een uitgevonden deeltje van mijzelf was en dus van ons allen. Het ego de Macht in handen geven gaf ons toch het idee, dat het wel paste in het geheel en het ondersteunde onze overlevingsstrategie.

Ik deel dit met jullie, mijn deeltjes, omdat wij allemaal, in onze uniekheid, die nooit weggeweest is, een deeltje Adam en een deeltje Eva in ons hebben. ALLEMAAL!

En bij mij is de rode draad vanaf Adam en Eva met alle fragmentjes, ik hoop de laatste, uit mijn celletjes verdwenen.

De Kracht van de Schepper is nu de positieve Kracht zoals die bedoeld is.

De Onvoorwaardelijke Liefde, die wij allemaal zijn, is nu helemaal teruggekeerd bij mij en niet langer met zijn restjes verstopt in/achter de overlevingsstrategie.

Mijn Hart is vrij van de rode draad, die steeds toch weer een stukje terug trok en waardoor ik mij steeds opnieuw liet bewijzen en zien dat mijn overlevingsstrategie toch niet zo slecht was.

Waardoor ik de dingen die ik graag in mijn leven zou scheppen, door mijn verborgen Adam en Eva strategie, tegenhield.

Door deze overlevingsstrategie wordt zoveel tegen gehouden. Dat wat je graag zou willen in je leven word door deze strategie van oppassen, anders word je gekwetst, omgezet in bewijs dat dit ook zo is.

Deze strategie is ouder dan wat jij nu graag wilt manifesteren en dus boycot deze als het ware alles wat jij zou wille manifesteren.

Natuurlijk staan we allemaal in onze uniekheid ergens anders, maar deze strategie hebben we allemaal diep verborgen in ons en mag als rode draad doorgeknipt worden en de fragmentjes die er zitten mogen in Liefde los gelaten worden.

Dit is wat ik jullie allemaal toewens en jullie zijn er allemaal aan toe en geloof me, het is een verademing,

In Liefde met al mijn deeltjes in Eenheid