zondag 4 december 2016

Decembermaan - Lichtmaand



Mijn lieve mede Lichtdragers van de Nieuwe Aarde,

Decembermaand  -  Lichtmaand!

Eigenlijk heb ik het mijn hele leven als een groot Lichtfeest ervaren, hoe meer Lichtjes, hoe meer vreugde.

Ondanks dat mij als kind in de streng gereformeerde kerk, meer verteld werd over hoe zondig we eigenlijk waren, kon ik in de decembermaand heel blij zijn.

Ik zat nog behoorlijk diep in de illusie en had nog zeer veel ervaringen te verwerken, maar toch is dat heerlijke gevoel van de december Lichtmaand nooit weggeweest.

Elk jaar voelde ik weer blijdschap en wist diep van binnen, dat het weinig of niets met Jezus en het Kruis te maken had.

Ik ben na het overlijden van mijn tweede man, bijna tien jaar alleen geweest, erg terug getrokken geleefd, want dat had ik blijkbaar nodig. Maar de Lichtmaand december was voor mij de maand waarin ik zoveel Licht maakte als ik maar kon bedenken.

Ik was daar, in mijn eentje, intensief mee bezig en stopte niet tot mijn Licht behoefte gevuld was.

Gezelligheid kent geen tijd, zeggen ze wel eens, nou, dat klopte voor mij helemaal. Ik werd zoveel uitgenodigd om de Kerst te komen vieren, maar ik sloeg dit af en vierde mijn eigen Lichtfeest.

Ik werd daarin niet erg begrepen, maar dat hinderde mij niet. Ik voelde me blij met mezelf en het heeft me elk jaar meer Eigenliefde gebracht.

Ik voelde me totaal opgeladen als het Nieuwe jaar begon.

En alles weet ik nu, dat ik aan ervaringen in mijn leven heb mogen ontvangen, heeft mij gemaakt en gevormd tot de vrouw die ik nu mag zijn.

Het heeft tijd gekost, maar de Lichtmaanden hebben mij erbij geholpen.

En dat wil ik graag met jullie delen. Het is deze Lichtmaand, waarin we ons nu bevinden, die ons komt helpen, het Licht in alles te zien.

Het prachtig Licht vol Liefde en van de Liefde, het geeft ons alles dat we nodig hebben om het Nieuwe Jaar te verwelkomen.

Prachtige muziek, prachtige meditaties, prachtige momenten van bezinning en een laten gaan van alle oud zeer.

Geen oude bandjes meer laten afdraaien, want daar kies je zelf voor en dat hoef jij je niet meer aan te doen.

Het MOGEN kiezen voor het Licht in de Lichtmaand en stil staan bij waar je vandaan komt en waar je naar toe gaat, is het allermooiste kado dat jij jezelf kunt en mag geven.

Vier deze grootse Lichtmaand met dankbaarheid in je Hart voor jezelf en hoever je bent gekomen en hoe jij bent veranderd.

Jij bent de moeite waard om mee alleen te zijn, want je bent niet alleen, maar AL-EEN, jij hebt jezelf en alles kan je ‘afgenomen’ worden, maar niets of niemand kan jou van jezelf verwijderen.

Kies ervoor je eigen beste vriend of vriendin te worden, je bent het waard.

Ik wens jullie allemaal een heerlijke, gloedvolle Lichtmaand, waarin jij jezelf vind als de beste vriend of vriendin, die jij ooit in je leven in de illusie gehad hebt.

Een Lichtende Lichtmaand toegewenst, lieve mensen,

In Liefde     Martha