vrijdag 8 september 2017

Opgebouwde verhalen

Opgebouwde verhalen

Lief, dierbaar Lichtwezen,

Ja, dat ben jij in Eenheid en TOCH in die Eenheid in Uniekheid.

En ook al kun je het met je ogen, zelfs met de ogen van je Hart, (nog) niet waarnemen dat je een Liefdevol Lichtwezen bent in elk moment, wil niet zeggen dat het dus ook geen Waarheid is. Integendeel!!

Het helpt je te gaan vertrouwen dat het de Eeuwige Waarheid is en helpt je daarmee je Energie frequentie omhoog te halen. En hoe fijn is dat!

Jouw 'tijd' in de illusie heeft er voor gezorgd, dat jij door je opvoeders o.a. 'verhalen' hebt meegekregen, die binnen in jou, overtuigingen hebben geplant. B.v. : 'Als ik ouder word, dan gaat mijn gezondheid achteruit, alles word minder, daar heb ik rekening mee te houden'! Of 'Ik kan geen werk meer krijgen, want ik ben al boven de 40'! En zo kun je nog veel meer doorgegeven 'overtuigingen bedenken, talloze.

Allemaal overgeleverde verhalen, die met de beste bedoelingen zijn doorgegeven door opvoeders e.d. vanuit hun opvoeding.

Dan krijg je al je ervaringen door je leven in de illusie heen, waar ook de verhalen om heen geboren worden. Verhalen die vanuit jouw Uniekheid waar zijn voor jou.

Zo bouwen al jouw medereizigers vanuit hun opvoeding en hun ervaringen, gekleurd door hun Uniekheid, ook hun verhalen op.

Als je 10 medereizigers op een rijtje hetzelfde ongeluk laat zien, waarbij van allerlei nare dingen gebeuren, die veel indrukken nalaten, heb je uiteindelijk 10 verschillende verhalen over de gebeurtenis. Betekent dit, dat ze liegen, stuk voor stuk?

Nee, ze leven nog in de illusie en hebben vanuit eigen Uniekheid en beleving een verhaal opgebouwd, dat voor hen waar is, voor ieder van hen.

Medereizigers zijn deeltjes van je, zodra jouw Hart en dat van je medereizigers zich heeft geopend. En ook al is je Hart in Eenheid geopend, dan nog blijft de Uniekheid in Eenheid bestaan.
En dit is omdat de sluier ervoor zorgt, dat in Eenheid je Uniekheid (nog) niet volledig is opgenomen. Dat wil zeggen, dat jij met je verstand de Eenheid hebt aanvaard, maar je Hart kan het (nog niet helemaal) begrijpen en pakken. Dit lost zich op zodra de sluier is verdwenen.

Maar dat betekent dat al je medereizigers, die (nog) in slaap zijn, de totale overstroming van de Tsunami van Liefde en de Liefde vanuit alle Harten door het Licht gegeven dient te worden in elk moment en in Eenheid, zodat hun Harten gebombardeerd worden met LiefdesEnergie.

Zolang jij blijft 'denken' dat er medereizigers zijn, die fantaseren of liegen of hoe jij het ook wenst te benoemen, zal de Liefde vanuit het Licht hen nooit ten volle bereiken, want er bevind zich een oordeel bij.

Er bestaat geen liegen of wat dan ook, als het gaat om de eigen beleving of om doorgegeven verhalen. Het is wat het is en respect is hier, meer dan ooit, op zijn plaats. En ook Mededogen want jij komt ook van die plek en jouw verhalen zijn ook Uniek.

Als jij de wereld (lees illusie) zou bekijken als een leer school, dan zit de ene medereiziger in klas 1 en de volgende in klas 7 en ga zo maar door.

Dan mag je bedenken, dat jij ook in klas 1 hebt gezeten en de gehele school in jouw Uniekheid hebt doorlopen. En daar past geen vergelijking, maar begrip. Geen meer zijn of minder zijn, maar leerling zijn, in welke klas dan ook.

Jij bent in Eenheid, met je Hart open of (nog) niet, op weg, in Eenheid, terug naar de herinnering van de Liefde die jij bent in Eenheid voor Eeuwig.

En daar zijn meestal geen beschrijvingen voor, om weer te geven wat je allemaal op school leert, vanwege de Uniekheid en die dat met zich meebrengt, dat elke beleving Uniek is en blijft.

In Unieke maar EenheidsLiefde, Martha