zondag 24 september 2017

Geen afscheiding - geen geheimen

Geen afscheiding – geen geheimen

Lief betrouwbaar Lichtwezen,

Ze Bestaan gewoon niet omdat ze geen Waarheid bevatten en geen Fundament van Onvoorwaardelijke Liefde.

Heel vaak kun je lezen in Boodschappen dat afscheiding en geheimen, dit is dus de hele illusie, niet bestaat.

Toch merk ik, dat dit misschien met het verstand wel wordt geaccepteerd, maar nog niet in het Licht en de Liefde van je Hart is opgenomen. 

En met verstand bedoel ik het 'denken' (ego) dat je bij voortduring zal vertellen, dat jij je niks moet laten wijs maken.

Het is een beetje van: “Ja, ik weet het niet, wat ik ermee aan moet, dus laat maar even hangen'! Een soort van aarzeling, alsof je niet durft te aanvaarden wat je (nog) niet kunt zien en doorvoelen met de ogen van je Hart.

Vergeet niet, dat we uit de illusie komen en van daaruit hebben geleerd, voorzichtig te zijn. 

En je gooit geen 'oude schoenen' weg, voor je nieuwe hebt. Toch? En stel dat het niet klopt, dan kun je tenminste nog terug vluchten ( denk je) naar iets dat je nog 'meent' te kennen.

Ik kan je uit die droom helpen, want als je eenmaal op het Ontwakingspad zit, dan is er geen weg terug, al zou je nog zo graag willen.

Dat is dus iets wat je weg kunt strepen in je 'denken'! Het werk niet, dus Energie erin steken word je moe van en is verspilde Energie.

En als je het geloof in afscheiding en geheimen (nog) niet helemaal kunt laten gaan, dan mag je bedenken, dat je al aan het verstoppen bent en dus bezig bent de illusie weer Kracht (is Energie)te geven.

Ik geloof niet dat het jouw bedoeling is, maar ja, wat heb je dan te doen?

In jouw Uniekheid eerlijk zijn tegen je Zelf, niets verstoppen (het is een Keuze) kijken waar je weerstand zit, want dat is het, hulp vragen aan het Licht op je eigen Unieke Wijze, als je er niet uitkomt.

Als je weet wat er aan de hand is, geef dan de Bereidheid aan het Licht om al je weerstand te Laten Gaan en je zult geholpen worden.

En nu de geheimen! De illusie zit vol van geheimen, die ook nog eens, in de meeste gevallen, geen Fundament van Onvoorwaardelijke Liefde hebben. 

Maar de illusie wordt door de Familie in het Licht en door jouw in Uniekheid en Eenheid Overspoeld met Licht en Liefde en we weten dat Licht en Liefde de Sleutel is voor de verdwijning van de illusie.

Maar waarom dan geheimen in je Leven in Uniekheid en Eenheid? 

Ik lees zo vaak op FB dat een Groep of Community Besloten is! En waarom? En dit is dan maar 1 voorbeeld, je weet er vast nog veel meer in Eenheid en Uniekheid, ook bij je Zelf.

Hier staat ook Eerlijkheid naar je Zelf toe, vooraan. Ik heb niet de Intentie om geen Respect te tonen voor de Keuzes die jij in Uniekheid en Eenheid maakt, maar heb daar wel vragen bij.

Ik kan bijvoorbeeld niet begrijpen, waarom er zoveel groepen op FB zijn die de titel 'besloten' dragen en waar je bijvoorbeeld niets mag plaatsen voordat het 'gekeurd' is.

Ook kun je vanuit die Groepen niets gewoon delen. Dat voelt voor mij ook niet goed, want het geeft mij het gevoel dat ik inbreuk pleeg op privacy. 

En ik vind het erg jammer, omdat er vaak heel mooie Boodschappen op staan die dan niet gedeeld kunnen worden.

In mijn beleving ascendeer je in Eenheid en Uniekheid met alle deeltjes en nu (nog) slapende medereizigers. 

En in mijn beleving zijn de groepen die zich 'besloten' noemen, toch allemaal bedoelt om vanuit het Licht en de Liefde van het Hart de Boodschap van Onvoorwaardelijke Liefde te verspreiden?

Wat is er dan om 'besloten' dus geheim te houden? Als dit geheim houden, in mijn beleving, iets betekent van hoge Waarde, dan Wens je het toch dubbel zo graag naar buiten te brengen en te kunnen Verspreiden?

Of als jij een 'besloten' groep hebt en jij denkt de medereizigers die lid zijn, met het woordje 'beschermen' te helpen, (wat mij ook een keer gezegd is) wat valt er dan te beschermen, als je weet, dat ieder Beschermt wordt en dat ieder daar een eigen verantwoording in heeft?

Of je 'denkt' met een 'besloten' groep een bepaald Onderwerp over Ascentie in een bepaalde hoek te zetten, zodat enkel mensen die in dat |Onderwerp geïnteresseerd zijn, de Groep binnen komen omdat het ook hun Interesse heeft?

Maar waarom? Met alle Respect voor je Unieke keuze, maar waarom en waarvoor? Ik hoop op Bereidheid over dit 'besloten' zijn, na te denken.

En het niet als 'besloten' te verstoppen, dat is in mijn beleving echt jammer.

En dan over het Goedkeuren van Boodschappen. Ook daar heb ik mijn vragen bij, waarover je misschien Bereid bent na te denken?

Het kan toch niet zijn, dat jij een Boodschap beoordeelt op goed of fout, of passend of niet passend?

Elk lid van je Groep brengt iets in vanuit eigen Uniekheid en vanuit de Plek waar ze staan in hun Ascentie en daar is in mijn Beleving, goed of fout, niet toepasbaar.

Het is toch heel gemakkelijk om bij de Huisregels boven in je Groep duidelijk te vermelden, wat je wel en wat je niet geplaatst wenst te hebben?

Houd men zich daar niet aan, dan verwijder je toch het Bericht of de Boodschap, zonder oordeel? 

Werk je de hele dag, dan heb je, als je daarna op de Groep komt, het een en ander te verwijderen of niet. In mijn beleving is de Verspreiding van Licht en Liefde het Allerbelangrijkste. En natuurlijk het Respect voor elkaars Uniekheid in Eenheid.

Dit wilde ik graag onder jouw aandacht brengen vanuit Onvoorwaardelijke Liefde en vanuit het Licht en de Liefde die we ALLEMAAL zijn, niemand uitgezonderd.

Ik hou van jullie,

In Licht en Liefde, Martha