maandag 27 november 2017

Allemaal een Boodschapper

Allemaal  een Boodschapper

Lief en Begrijpend Lichtwezen,

Eerst even iets delen.

Vannacht rond twee uur werd ik wakker, ik voelde me vreemd, gespannen, ongemakkelijk en zelfs bang en nerveus.

Het liefst had ik direct de Violette Vlam aangevraagd, maar een gefluister binnen in me, hield me tegen. Ik ‘wist’ dat ik kon kiezen om te luisteren of de eerdergenoemde optie, van de Violette Vlam te nemen.

Ik koos ervoor te luisteren en er werd gezegd, dat ik deze mengeling van gevoelens mocht doorvoelen, zonder me eraan te hechten of een oordeel over te geven.

Ik heb me in de gevoelens laten zakken, na de mededeling, dat ik volledig beschermd zou worden.

Ik heb doorvoeld, dat ik op alle mogelijke manieren, kinderen heb misbruikt, vrouwen heb misbruikt en egoïstisch, meedogenloos en moordlustig en gemeen en laag heb gehandeld.

Ik schrok heel erg, en als in een flits werd ik gestuurd naar de gevoelens van diepe schaamte, wroeging, verschrikkelijke haatgevoelens naar mezelf, veroordeling en een straf die ik mezelf heb opgelegd, die maakte dat ik niet meer het recht had te bestaan.

En nog een hele scala van gevoelens van straf die ik mezelf oplegde en diep verdriet dat ik dit anderen had aangedaan. Ik heb het allemaal mogen doorvoelen en kan NU zeggen dat ik enorm beschermd ben en geholpen ben, om hier zonder kleerscheuren door te komen.

Terug in het NU heb ik de Violette Vlam aangevraagd bij Meester Saint Germain en het heeft een hele tijd geduurd, voor ik voelde dat de Vlam minder werd.

Ik voelde me rustiger. Ik weet NU, dat zich een heel oud, pijnlijk, diep verstopt gedeelte uit mijn celletjes zich heeft aangediend en dat ik geholpen ben om het te laten gaan. Daarna ben ik in een diepe slaap gevallen.

Bij het wakker worden vanmorgen, vertelde de Schepper mij, dat jij en dus ik ook, in Uniekheid en Eenheid allemaal Boodschappers zijn.

En dat het niets te maken heeft met Helderhorendheid of Helderziendheid of Heldervoelendheid, of Automatisch Schrift, of op welke manier iemand ook Boodschappen doorgeeft.

Dat alles heeft te maken met de Uniekheid van het Pad, dat de desbetreffende Boodschapper heeft. We hebben allemaal bij komst naar Moeder Aarde in dit leven, een contract getekend en dat contract vervul jij, in elk moment, op jouw Unieke Manier.

Wanneer de sluier word opgelicht is het ‘jij’ in Uniekheid en Eenheid die alle Wijsheid, Onvoorwaardelijke Liefde en alles wat dit met zich meebrengt, BENT.

En als jij op een punt staat in jouw Unieke leven, dat jij je ‘denkt’ niet te weten, waarvoor jij op Moeder Aarde bent, dan is het: ‘Als Boodschapper op weg naar het Licht en de Liefde die je bent in Uniekheid en Eenheid’! Dit is de herinnering van alles waar jij je mee bezig hebt gehouden en wat jij je zelf hebt aangedaan en anderen en wat jou is aangedaan.

Het doorvoelen van dat alles en dan het besef toe te laten, waarom je dit alles zo diep hebt weggestopt. Gewoon omdat de pijn van de (h)erkenning te groot was en te veel om te dragen.

En als het zo diep verstopt zit, dan ga je projecteren, als er een trigger is in de situatie waar je in komt, die dit diepe, oude zeer aanraakt.

Vervolgens weet je niet waar het weg komt, gaat jezelf de reactie op die trigger kwalijk nemen en verstopt daarna ook gauw deze reactie.

En zo ontstaat er steeds opnieuw hetzelfde en dan krijg je herhaling van oud zeer. En als dan je Hart is geopend en je al weet dat je Onvoorwaardelijke Liefde bent, dan doet het des te meer pijn als er zulk diep en oud zeer naar boven komt en verval je heel snel in wegstoppen.

En het bewijst dat de kleinste reactie op een medereiziger, waar maar een piepklein ‘oordeeltje’ in zit, over JOU gaat en niet over je medereiziger.

En dat jij, op een negatieve manier een Boodschapper bent en je medereiziger, die deze reactie in jou opgeroepen heeft, een Positieve Boodschapper was voor jou.

En dit geld voor allen, wij zijn in elk moment een Positieve, zowel als een negatieve Boodschapper. En van deze keuze mogen jij en ik ons meer bewust worden.

En dat is de mooiste Boodschap die ik tot NU toe heb mogen doorgeven.
Het Bewustzijn gaat steeds verder omhoog en dit is dus iets, wat ons nú aangereikt wordt, hoezee!!


In Licht en Liefde,     Martha